Inkoop:

Vanwege het overweldigende aanbod koop ik alleen in op afspraak (via mail, met enkele foto's ter illustratie). Of bel met Marcel (0620785709) voor meer informatie over het aanbieden van boeken, lp's of andere artikelen.

Heb je de zolder opgeruimd, een lenteschoonmaak gehouden, ga je verhuizen, of heb je boeken uit nalatenschap, wij komen boeken en lp`s graag bij u ophalen. 

Ann d’er winkel is een algemene boekhandel met een licht accent op België, film, theater, dans, muziek, design, mode, natuur, wetenschap, Young Adult en fantasy.  Afhankelijk van het aantal boeken en uw woonplaats kunnen wij de boeken ophalen. Ook zijn we geïnteresseerd goede vinyl platen en vintage design en verlichting. Wilt u boeken / lp’s of vintage design brengen, dan kunt u een afspraak met ons maken. Neem voor de inlevering hiervan contact op via info@annderwinkel .nl

Je  kan je artikelen op verschillende manieren bij ons aanbieden.

* Via e-mail op afspraak: er komt er iemand van Ann d’er Winkel bij je langs om de artikelen te bekijken.
* Je kan je artikelen zelf komen brengen naar de winkel, kijk dan naar de openingstijden.

We  kunnen je direct vertellen of we je artikelen kunnen gebruiken voor onze verkoop, en wat ze ons waard zijn. Bent je het eens met het bod, dan ontvang je het bedrag meteen als tegoedbon of overschrijving bij grote bedragen

Uiteraard kunt je je aangeboden artikelen (of vragen) ook aan ons mailen op: info@annderwinkel.nl.

Bij inkoop is altijd een legitimatie verplicht met een bijbehorende  bankpas om eventueel  geld over te schrijven en je moet 18 jaar zijn.

Onderstaande boeken kopen wij graag in mits ze in goede staat zijn en we er niet teveel van op voorraad hebben:

Ann d’er winkel is een algemene boekhandel met een licht accent op België, film, theater, dans, muziek, design, mode, natuur, wetenschap, Young Adult en fantasy. Hier zal bij inkoop de voorkeur naar uitgaan. Ook goede kinderboeken zijn welkom.

Gratis leeghalen / opruimen van woningen (bijvoorbeeld bij overlijden familielid) doen we ook. 

Gegevens van u en uw aanbod:

In verband met het grote aanbod dat wij dagelijks krijgen, zouden wij het op prijs stellen als u de volgende gegevens in uw mail zou vermelden (zo volledig mogelijk a.u.b.). 

Soort boeken (romans, informatief, studieboeken etc.)

De gemiddelde leeftijd van de boeken

Het aantal boeken / dozen (schatting)

Woonplaats waar de boeken staan.

Doorverwijzing naar collega boekhandelaar bij geen interesse: als wij geen interesse hebben in uw aangeboden boeken, dan kunnen we u ook doorverwijzen naar een collega boekhandelaar.

Enkele foto`s van de partij (bij voorkeur)

 Welke boeken wij niet inkopen:

Encyclopedieën

Oude bibliotheekexemplaren

Streekromans / doktersromans

Ernstig beschadigde boeken

 

LP's kopen we ook in.

Wij zijn op zoek naar de genres;

film, musical, rock, punk, jazz en pop.

 

Geen klassieke en schlager (Nederlands of Duits)  platen. 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Login